Kosár

Vásárolni szeretne?

Regisztráljon, vagy jelentkezzen be!

Praktikus segítség

Kérdés esetén hívjon:

 

(0036) -20-9569-602

(A telefonnál: Németh Gábor)

email:

info@praktikusajandek.hu

Facebook

Partnereink

ASZF

 

Vásárlási információk
ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK, FELTÉTELEK:  
 
Szállítás
 
A szállítást az MPL futárszolgálat végzi. 
 
A rendeléseket 1-4 munkanapon belül tudja cégünk teljesíteni.
 
Az áruk kézbesítése hétköznap 8-17 óra között történik.
 
A szállítást két alkalommal kísérlik meg. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem volt sikeres, az MPL értesítőt hagy, majd a következő munkanapon ismét megkísérli a csomag kézbesítését. Ha ez sem vezet eredményre, ismételten értesítőt hagy, amely alapján a csomag a legközelebbi postán még 10 napig átvehető.
 
 
. Szállítási ,csomagolási költségek
 

 
Előereutalás
Utánvét a futárnál
-15000 Forintig
1190.-
1490.-
15000 Forinttól
0.-
600.-
20000 Forinttól
0.-
0.-

 
 
 
 
Bruttó 20 000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES kiszállítást biztosítunk! Cégünk az árváltoztatás jogát fenntartja, valamint rajtunk kívülálló hibákért - legyen az nyomdai vagy technikai - felelősséget nem vállal.
 
 
 
A praktikusajandek.hu-ról történő vásárlás: 
 
 
A vásárláshoz szükséges a regisztráció, melyhez szükséges az adatok pontos kitöltése.A regisztrációnál lehetőséget biztosítunk a hírlevelünkre való feliratkozásra,mely Önt semmire nem kötelezi,viszont időközönként hasznos információkhoz juttatjuk,illetve értesülhet újdonságokról,akciókról.
 
A regisztrálókra a törvényvben szabályozott adatvédelmi irányelvek érvényesek.
 
Információt a következő általános E-mail címen kaphat:
 
 
 
 A VÁSÁRLÁSNÁL NINCS MINIMUM-ÉRTÉK!
 
Vásárlás
 
 
 A termékeket a darabszám és az esetleges szín kiválasztása után a „kosár” funkcióra klikkelve lehet a kosárba betenni. A web-áruház segít a vásárlás folyamatában,a végleges megrendelés elküldéséig.Megrendelését az e-mailban kapott linkre kattintva véglegesítheti. A vásárlás utolsó lépéseként ki tudja választani a szállítási-fizetési módot, és tájékoztatást kap annak az áráről is.
 
Áraink minden esetben tartalmazzák az ÁFA-t.
 
A web-boltban található termékek folyamatosan rendelkezésre állnak,de előfordulhat,hogy némely termékből időleges hiány lép fel,ilyenkor minden esetben tájékoztatjuk a várható szállítási időpontról.
 
 
Fizetés
 
-előreutalással
-utánvéttel az átvételkor
-készpénzben személyes átvételkor
 
 Lehetőség van banki előreutalással történő fizetésre is. Ebben az esetben a megrendelésről E-mailben küldünk egy tájékoztatót ,mely alapján át tudja utalni,vagy a bankban készpénzben be tudja fizetni a rendelt termékek ellenértékét.A banki készpénzes fizetés esetén plussz költséget számolunk fel, mely jellemzően 500.- forint.
A számlázási adatok:
Duna Present Kft
10918001-00000080-03670000
 (Unicredit Bank).
(A közleménybe kérjük beírni a rendelésszámot!).
 
A szállítás a befizetés után történik.
 Ha a megrendelt áru vételárát 1 héten belül nem kerül átutalásra, úgy munkatársunk megkísérli felvenni  a kapcsolatot, hogy tisztázza a nem fizetés okát. Ha a kapcsolatfelvétel nem sikerül a megrendelést töröljük és erről elektronikus üzenetet (e-mailt) küldünk.
 
Az utánvétes fizetés egyértelműen a termék kézhezvételekor készpénzben történik.
Lehetőség van előre egyeztetett időben a termék átvételében irodánkban is,ilyenkor természetesen nem kell szállítási díjat fizetni.
Az átvétel helyszínén értékesítés nem történik. A megrendelt termékek vevő által kívánt átvételi időpontját (nap, óra) a rendelés feladásakor a megjegyzés mezőbe kell beírni. Cégünk egy munkanapon belül e-mail-ben vagy telefonon visszajelez, egyeztetés céljából.
 
Irodánk címe:9022, Győr, Vörösmarty u.5.
 
 
 
 
 
 
 
Akciók, kedvezmények,KUPON
 
 
Minden kedves regisztrált partnerünk - aki hírlevelünkre önkéntesen feliratkozik- ,a regisztrációkor kap egy kupont ajándékba,mely az első 10000.-forintot meghaladó vásárlásakor 1000 Forint értékben levonhatja az összegből.
 
 
 
 
 
 
GARANCIA, SZAVATOSSÁG:
 
 
 
A praktikusajandek.hu áruházban kizárólag új, bontatlan termékek kerülnek értékesítésre.
 
Az általunk forgalmazott termékekre a hatályos jogszabályoknak megfelelő, illetve a gyártó által adott jótállási, szavatossági feltételek érvényesek. A gyártók által adott feltételek termékenként különbözőek lehetnek.
 
Meghibásodás esetén,ha az bizonyítottan nem a vevő hibája, a Polgári Törvénykönyv ide vonatkozó rendeletei érvényesek.
A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és amennyiben valami hiányosságot vagy működési rendellenességet talál köteles ezt haléadéktalanul jelezni felénk. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.
 
 
  A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA 
 
 
 
A vevő jogosult a termék kézhezvételét  követően 14 napon  belül - indoklás nélkül-a vásárlástól elállni. Ezt az igényét jelezheti e-mailen vagy telefonon a praktikusajandek.hu ügyfélszolgálatán. A kézhezvételt a kapott számlával, vagy a futár által adott átvételi bizonylattal lehet bizonyítani.
 
Amennyiben a vevő eláll a vásárlástól, ő viseli a termék visszaszolgáltatásával járó terheket, de e felett más költség nem terhelheti.
 
 
 A praktikusajandek.hu kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A csomagolás sérüléséből , illetve a termék sérüléséből, hiányából adódó költségek a Vevőt terhelik.
 
A vevő köteles az elállási jog gyakorlásának folyamodványaként a terméket legkésőbb 14 nap múlva visszaküldeni.
 
A visszaküldött termék vizsgálata után a praktikusajandek.hu áruház köteles a fogyasztó által fizetett összeget újabb 14 nap elteltével visszatéríteni.
 
 
 
 
 Általános rendelkezések
 
 
 
Az áruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra. A praktikusajandek.hu semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be: 
 
 
 
Az Interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen adat. 
 
Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a praktikusajandek.hu áruház akadálytalan működését és a vásárlást. 
 
Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon. 
 
Bármely levél (függetlenül attól, hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett), de főleg bármilyen adat elvesztése.   
 
Bármely szoftver nem megfelelő működése. 
 
Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.  
 
 
 
 A praktikusajandek.hu nem felelős semmilyen alapon, semmilyen olyan kárért (függetlenül attól, hogy direkt vagy indirekt), ami a praktikusajandek.hu áruházhoz való csatlakozás miatt következett be. A résztvevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.  
 
 
 
 Egyedül a vásárló felelős a praktikusajandek.hu áruházhoz való kapcsolódásáért és az áruházban való vásárlásért. A praktikusajandek.hu nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.    
 
 A praktikusajandek.hu szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt. A változás az  áruházban történt megjelentés időpontjától lép életbe.  
 
Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor online megtalálható a praktikusajandek.hu áruházban.  
 
Bármely résztvevőnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.
 
A praktikusajandek.hu szabadon beperelhet bármely személyt, aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik.
Azonban a praktikusajandek.hu nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására történt csalás miatt. 
 
 
 
Abban az esetben, ha a résztvevő bármilyen formában megsérti a szabályokat, a praktikusajandek.hu szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását és a vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.
 
Viszonteladók 
 
Viszonteladókat is kiszolgálunk,kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk E-mailban a
 
 
 
címen
 
Külföld
 
Külföldi megrendelőinket is kiszolgáljuk,kérem érdeklődjön E-mailben az egyedi feltételek után
 
                                                      info@szoroajandek.hu
 
 

 

MINDEN, AMI ÉRDEKES

Ajándékozzon nyugalmat

Zen kertjének titkai.

Az UV sugárzás tesztje praktikus ajándékkal

A praktikus ajándékok kínálatában szerepel egy UV-mérő kulcstartó,melyet az extrém UV-sugárzás hatására teszteltük.

Nagy kerékpár dinamó lámpa teszt

Abszolút újdonság a piacon az elem nélkül használható LED kerékpár lámpa.A gyártó pár perces tekeréssel órás üzemidőt ígér .Utánajártunk,hogy ez csak reklám,vagy igazi ajándék ötlettel gazdagíthatjuk kedves olvasóinkat.