Kosár

Vásárolni szeretne?

Regisztráljon, vagy jelentkezzen be!

Praktikus segítség

Kérdés esetén hívjon:

 

(0036) -20-9569-602

(A telefonnál: Németh Gábor)

email:

info@praktikusajandek.hu

Facebook

Partnereink

Kategóriák > ...Vidám, vicces ajándékok > Telefon alkalmazás ajándékok > Bi! Mobiltelefon óra fekete

Bi! Mobiltelefon óra fekete

19.800 Ft

A telefonálás szabadsága- a szabadság telefonja

 

 

 

Manapság a telefonok, sőt már inkább az okostelefonok világát éljük. A jobbnál -jobb és egyre nagyobb tudású mobil telefonok mindenhol ott vannak velünk, szinte már nélkülözhetetlenek. Jó is az, hogy szinte mindenhol elérhetőek vagyunk, de ez bizony néha terhes is lehet, zavaró a telefon , amit külön cipelni kell, fel kell tölteni stb.. Erre találták ki ezt az okos , dizájnos karórát, ami minden aktív programon velünk lehet, és van egy nagy előnye, a sim kártyát belehelyezve telefonként funkcionál. Persze nem okos-telefon, de a hívások utolérnek rajrta minket, illetve a számokat beütve mi is tudunk hívást kezdeményezni... és persze ez egy sportnál, túránál, kirándulásnál vagy strandon éppen elég! Fröccsenő víz álló, van saját hangszórója, de fülhallgatót is lehet hozzá csatlakoztatni. Nagyon vagány amikor egy órával beszélgetünk...!

 


Azonnali vásárlás-regisztráció nélkül

Amennyiben csak ezt az egy terméket szeretné megvásárolni, és nem kíván regisztrálni, az alábbi űrlap segítségével egyszerűen megteheti.  

MINDEN, AMI ÉRDEKES

Ajándékozzon nyugalmat

Zen kertjének titkai.

Az UV sugárzás tesztje praktikus ajándékkal

A praktikus ajándékok kínálatában szerepel egy UV-mérő kulcstartó,melyet az extrém UV-sugárzás hatására teszteltük.

Nagy kerékpár dinamó lámpa teszt

Abszolút újdonság a piacon az elem nélkül használható LED kerékpár lámpa.A gyártó pár perces tekeréssel órás üzemidőt ígér .Utánajártunk,hogy ez csak reklám,vagy igazi ajándék ötlettel gazdagíthatjuk kedves olvasóinkat.