Kosár

Vásárolni szeretne?

Regisztráljon, vagy jelentkezzen be!

Praktikus segítség

Kérdés esetén hívjon:

 

(0036) -20-9569-602

(A telefonnál: Németh Gábor)

email:

info@praktikusajandek.hu

Facebook

Partnereink

Kategóriák > ...Utazás, szabadidő > kerékpáros cuccok > LUCETTA mágneses kerékpár fényszett, fekete

LUCETTA mágneses kerékpár fényszett, fekete

7.900 Ft

Világújdonság a kerékpár világításban!

A kerékpárok kötelező felszerelései közé tartoznak az első és hátsó lámpák . Nagy a választék, lehet kapni egyszerűt, szuper nagy fényűt, elem nélkül működőt, és még lehetne sorolni a különböző biciklilámpákat. Amit most bemutatunk az egy nagyon dizájnos, könnyen kezelhető, erős fényű kerékpáros fényforrás. Óriási előnye a többi bicikli lámpával szemben, hogy egy pillanat alatt le és felszerelhető, és méreténél fogva akár egy kis zsebben is elfér. Rögzítéshez sincs szükség szerszámra, csak meg kell keresni a kerékpáron a mágnesezhető - acél- részt, és a lámpa mágnesesen már oda is tapadt a kívánt felületre. A működése is rém egyszerű , a felhelyezésével lép működésbe, és a három villogó üzemmód között is úgy tudunk váltani, hogy egy pillanatra levesszük, majd visszatesszük . A LUCETTA kerékpáros lámopa szett 1 db első , fehér, és 1 db hátsó piros lámpával rendelkezik. A lassú villogás 60/perc , a gyors 240/perc. A lámpák 2-2 gombelemmel (CR2032) rendelkeznek, melyek folyamtos üzemideje: kb: 40 óra.

A lámpák időjárásállóak!

 


Azonnali vásárlás-regisztráció nélkül

Amennyiben csak ezt az egy terméket szeretné megvásárolni, és nem kíván regisztrálni, az alábbi űrlap segítségével egyszerűen megteheti.  

MINDEN, AMI ÉRDEKES

Ajándékozzon nyugalmat

Zen kertjének titkai.

Az UV sugárzás tesztje praktikus ajándékkal

A praktikus ajándékok kínálatában szerepel egy UV-mérő kulcstartó,melyet az extrém UV-sugárzás hatására teszteltük.

Nagy kerékpár dinamó lámpa teszt

Abszolút újdonság a piacon az elem nélkül használható LED kerékpár lámpa.A gyártó pár perces tekeréssel órás üzemidőt ígér .Utánajártunk,hogy ez csak reklám,vagy igazi ajándék ötlettel gazdagíthatjuk kedves olvasóinkat.