Kosár

Vásárolni szeretne?

Regisztráljon, vagy jelentkezzen be!

Praktikus segítség

Kérdés esetén hívjon:

 

(0036) -20-9569-602

(A telefonnál: Németh Gábor)

email:

info@praktikusajandek.hu

Facebook

Partnereink

Kategóriák > ...Vidám, vicces ajándékok > bulikellékek > 2 az 1-ben zseblámpa és party-lámpa , sárga

2 az 1-ben zseblámpa és party-lámpa , sárga

3.980 Ft

A sokfunkciós zseblámpa.

Ha kell világít, ha kell buliba visszük !

Mint már azt többször is jellemeztük: az igazi praktikus ajándék az egyszerre több funkcióval bír. Ez a kis "csodalámpa" sem véletlenül került fel a praktikus ajándékok közé. Ha kézbe vesszük, elsőre egy tetszetős zseblámpát kapunk, fröccsenővíz és ütésvédelemmel. A funkciói sem rosszek: három módban kapcsolható: 100 % és 50 % fényerő, valamint stroboszkóp villogó. 90 Lumenes power-Led teljesít az elejében szolgálatot, ennek köszönhető a 80m-es fényvetés is. Menjünk tovább: a fénysugár fokuszálható a kis színes rész előre, hátra mozgatásával. Ez eddig egy szuper zseblámpa, de miért is hívjuk mi party lámpának. Egyszerű, a színes rész széthúzásával, egy szuper világító rudat kapunk, mely akár partikon , akár veszélyhelyzetben jeladásra megállja a helyét. Mindez 56 gr ( elem nélkül) súllyal , és 10,5*2,5 cm-es kompakt mérettel párosul. Működését 1 db ceruzaelem bíztosítja, mely egyszerre 4 óra fényt képes bíztosítani.

 

Ismét egy remek ötlet az - től.


Azonnali vásárlás-regisztráció nélkül

Amennyiben csak ezt az egy terméket szeretné megvásárolni, és nem kíván regisztrálni, az alábbi űrlap segítségével egyszerűen megteheti.  

MINDEN, AMI ÉRDEKES

Ajándékozzon nyugalmat

Zen kertjének titkai.

Az UV sugárzás tesztje praktikus ajándékkal

A praktikus ajándékok kínálatában szerepel egy UV-mérő kulcstartó,melyet az extrém UV-sugárzás hatására teszteltük.

Nagy kerékpár dinamó lámpa teszt

Abszolút újdonság a piacon az elem nélkül használható LED kerékpár lámpa.A gyártó pár perces tekeréssel órás üzemidőt ígér .Utánajártunk,hogy ez csak reklám,vagy igazi ajándék ötlettel gazdagíthatjuk kedves olvasóinkat.