Kosár

Vásárolni szeretne?

Regisztráljon, vagy jelentkezzen be!

Praktikus segítség

Kérdés esetén hívjon:

 

(0036) -20-9569-602

(A telefonnál: Németh Gábor)

email:

info@praktikusajandek.hu

Facebook

Partnereink

Kategóriák > ...világít > Elemmel > Led kempinglámpa fényerő szabályozóval

Led kempinglámpa fényerő szabályozóval

3.980 Ft

Egy kis praktikum a pihenéshez és a mindennapokra.

Kezdetben voltak a petróleumlámpák, és ezek a hasznos kis világító szerkezetek meg is adták a késői - Led-es- utódok formavilágát. Azonban nagyot változott a világ , és a petróleumlámpák már nem az egyedüli világító eszközök, söt a mai kor lámpásai melett sem tanulnak már a nebulók. A forma a méret és a súly azonban jelentőesen lecsökkent, és ezeket a lámpásokat már LED technika felhasználásával készítik, és kemping lámpa néven hozzák forgalomba. Ez a kis lámpás mindössze néhány száz gramm súlyú, 17 centi magas , és csupán 8 cm az átmérője. A fényereje ellenben óriási, és ez valóban a mai kor világító "csodájának" a LED-nek köszönhető: 16 db nagy fényerejű led szolgáltatja a megfelelő fényt, de a kis állító gombnak megfelelően a fényerőt tudjuk szabályozni is. Ideális eszköz, túrázásnál, kempingezésnél, nyaralásnál de még egy esetleges áramszünetnél is jó szolgálatot tehet ez a kis lámpás. Működése 3 db ceruzaelemmel történik, melyet ajándékba adunk.


Azonnali vásárlás-regisztráció nélkül

Amennyiben csak ezt az egy terméket szeretné megvásárolni, és nem kíván regisztrálni, az alábbi űrlap segítségével egyszerűen megteheti.  

MINDEN, AMI ÉRDEKES

Ajándékozzon nyugalmat

Zen kertjének titkai.

Az UV sugárzás tesztje praktikus ajándékkal

A praktikus ajándékok kínálatában szerepel egy UV-mérő kulcstartó,melyet az extrém UV-sugárzás hatására teszteltük.

Nagy kerékpár dinamó lámpa teszt

Abszolút újdonság a piacon az elem nélkül használható LED kerékpár lámpa.A gyártó pár perces tekeréssel órás üzemidőt ígér .Utánajártunk,hogy ez csak reklám,vagy igazi ajándék ötlettel gazdagíthatjuk kedves olvasóinkat.