Kosár

Vásárolni szeretne?

Regisztráljon, vagy jelentkezzen be!

Praktikus segítség

Kérdés esetén hívjon:

 

(0036) -20-9569-602

(A telefonnál: Németh Gábor)

email:

info@praktikusajandek.hu

Facebook

Partnereink

Kategóriák > ...dísze az irodának > irodai, üzleti ajándékok > Lila ékköves golyostoll , érintőképernyő ceruza funkcióval

Lila ékköves golyostoll , érintőképernyő ceruza funkcióval

2.980 Ft

Praktikusan szép!

Kezdetben volt a töltőtoll.. majd a magyar Bíró László lévén megismerhettük a golyóstollat. Manapság is szükség van ezekre a nagyszerű eszközökre, de ahogy fejlődik a világ növekednek az igények is . Manapság a golyóstoll egy stílust is kifejez, akár az öltözködés kiegészítője is lehet, megmutathatja kik vagyunk. Ráadásul az okostelefonok világában új elvárásokkal is szembesülnek eszközeink. Ez a csodálatos gyémántosan csollogó pink ékköves toll minden fenti kihívásra kellő választ tud adni: szép, stílusos, és a hátsó részén az érintőképernyőkhöz tervezett kialakítás segíthet a mindennapokban. Nagyon szép piramis forma díszdobozban szállítjuk!


Azonnali vásárlás-regisztráció nélkül

Amennyiben csak ezt az egy terméket szeretné megvásárolni, és nem kíván regisztrálni, az alábbi űrlap segítségével egyszerűen megteheti.  

MINDEN, AMI ÉRDEKES

Ajándékozzon nyugalmat

Zen kertjének titkai.

Az UV sugárzás tesztje praktikus ajándékkal

A praktikus ajándékok kínálatában szerepel egy UV-mérő kulcstartó,melyet az extrém UV-sugárzás hatására teszteltük.

Nagy kerékpár dinamó lámpa teszt

Abszolút újdonság a piacon az elem nélkül használható LED kerékpár lámpa.A gyártó pár perces tekeréssel órás üzemidőt ígér .Utánajártunk,hogy ez csak reklám,vagy igazi ajándék ötlettel gazdagíthatjuk kedves olvasóinkat.